Josefine Jutman

Två goda nyheter!


1. Vi fick tag i en resa, så min älskling kommer redan imorgon (!!) 

2. Jag kollade min deklaration för första gången i mitt liv och till min stora förvåning så får jag tillbaka lite över 9100:- på skatten!

Inte så dumt, va? Ett tag kände jag bara att jag ville lägga en stor skitkorv över mitt liv, men sedan kom dessa besked som en fet kyss i pannan. Då blev jag glad. Strax innan detta var jag dock skitjäklasur för jag hade bestämt mig för att promt kolla deklarationen själv och kunde absoluuut inte vänta tills imorgon då Sinan kommer och kan hjälpa mig. Jag är så otroligt tjurig och sitter och spottar och svär i telefonen när jag inte fick till det på någon timma, men som sagt, jag vill helst klara allting själv. Jag vill aldrig ta emot hjälp, även om det ibland behövs. Men jag fick till det tillslut och jag är så stolt över mig själv! Var ju tvungen att fixa massa jättekrångliga saker innan liksom. 

Men ja, det bästa av allt - jag får träffa gosen imorgon redan! Är så himla glad över det så ojojoj. Hela dagen imorgon är fullspäckad men berättar mer om det då. Nu ska jag köra lite kroppsvård i duschen, så skönt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas