Josefine Jutman

Confessions

- Jag kommer nog aldrig att tatuera mig. Har funderat på det några gånger men vet innerst inne att det inte är min grej. Jag vill vara hel och ren!

- När jag var liten så trodde jag att kungen bodde i stora kyrkan i Östersund...

- ... Under denna period var jag också fast besluten om att jag skulle gifta mig med pappa när jag blev stor. Blev helt förtvivlad när mamma berättade att det inte riktigt fungerade så.

- Efter studenten så vill jag antingen jobba som nanny eller personlig assistent tills jag vet vad jag verkligen vill satsa på och plugga till. Som hobbyverksamhet ska jag fortsätta göra fransförlängning hemma på kunder, och vill även utveckla mig inom naglar kanske. 

- När jag var yngre såg jag mycket äldre ut än vad jag egentligen var, och nu när jag blivit äldre så har jag "stannat" och ser yngre ut än min riktiga ålder. Kan ju vara till min fördel när jag blir superdupervuxen, vilket jag inte känner att det är nu.

- Något jag vill göra i skönhetsväg är att reducera mina små acneärr, fixa min övre främre tandrad jämnare och fylla överläppen en snutt.

- Jag lider av en medelmåttlig socialfobi. Vet man inte vad detta innebär så låter det skitfjantigt (och det vet jag om själv då jag inte hade en aning om vad det var för något förut) men läser man om det och blir lite mer insatt vad det är, så inser man nog ganska snabbt vilket fruktansvärt nedbrytande "handikapp" det är. Det uppkom då för ca 3 år sedan ungefär, och det var pga att vissa har levt för att bryta ner mig totalt. Och lyckades. Nu finns dessa människor inte kvar i mitt liv men ärren och detta symptom är kvar väldigt stadigt. Jobbar varje dag med att övervinna detta och är tacksammast i världen över att min pojkvän har stöttat mig genom alla tårar och varit den mest förstående människa jag någonsin haft vid min sida. Mer om just detta kanske jag kan ta någon gång i ett inlägg när jag orkar ta upp det helt, för jag kan faktiskt bara räkna upp de som vet om detta på min ena hand då många tidigare använt mina svagheter till sin fördel.

5 maj 2014 13:56 | Daily |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas