Josefine Jutman

Valborg

Hej på er! Blev väckt av att telefonen ringde och det var min kära mamma. I vanliga fall skulle jag nog svarat med en störd ton då jag hatar att bli väckt (och speciellt av henne när det är skola hehe) men nu är det så här att jag har börjat sakna henne så himla mycket så det var en lättnadskänsla som svepte över mig när jag fick höra hennes röst. Igårkväll så låg jag nämligen i sängen och halvgrät för att jag saknade mami så mycket, kände mig som ett litet barn haha! Nu vet jag ju att jag kommer snart hem och ska träffa henne, men började tänka på att när jag flyttar ner hit helt så kommer det bli väldigt sällan som vi träffas. Buhu. De flesta av mina vänner vet vilken nära kontakt jag och morsi har, därför är det extra jobbigt att lämna henne. Men det är väl en vanesak det också, som allting annat. Hoppas bara inte hon hörde att jag hade gråten på rösten genom halva samtalet (shit va pin)

Nu har jag skyfflat i mig en kopp kaffe och funderar på om jag ska till solariet eller inte. När jag väl har fått en bränna så blir jag helt gälen och vill bara ha mer! Dessutom så känns det som att det blir bättre med en grundbränna tills jag ska göra spraytan, då kanske det inte ser så förjävligt ut när det håller på att försvinna. 

Vi har ingen aning om vad vi ska göra ikväll, våra (få) vänner här är inte tillgängliga om man säger så. Stelt. Finns det ens någon brasa här?? Fattar ingenting. Slumpen får avgöra helt enkelt. 

30 april 2014 10:06 | Daily |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas